0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Blobby Breakout

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Blobby Breakout

Het spel is muis gecontroleerd. De muis verplaatst naar rechts of links, de bar langs de onderkant van het scherm. De balk gebruiken om uw blobby naar de stenen te vernietigen hen en ‘breakout’ uw vrienden afbuigen. Het linker gedeelte van de balk kan doen afwijken van uw Blobby aan de linkerkant, de juiste sectie op het recht en de Midden afbuigt Blobby rechtop. Blobby stuitert off willekeurig de muren en bakstenen. Druk op de Esc-toets om te stoppen met het spel of de letter “n” om een nieuw spel te starten.

Blobby vrienden
Deze kleine jongens zijn achter de tralies in het spel. Stuiteren uw Blobby tegen hen om hen vrij te geven. Eenmaal vrijgegeven, Green Blobby vrienden, kan helpen u meer bakstenen breken en kan worden afgebogen off uw bewegende bar. Nochtans, als u ze missen kunnen ze verdwijnen dan de onderkant van het scherm. Elke steen is 22 punten waard en een vrijgegeven blobby vriend is de moeite waard 500 punten en een extra leven. Blauwe Blobby vrienden, van niveau 6 vanaf, vernietig de dood pictogrammen maar kan niet worden gecontroleerd door uw bar en doen niet vernietigen bakstenen.

Glad Moss
In de latere niveaus, zijn sommige van de stenen bedekt met glad moss waardoor Blobby aan dia in plaats van stuiteren.

Dood pictogrammen en de dodelijke Ooze
Stuiteren op de pictogrammen die dood en druipen dodelijke Ooze (niveau 7 en hoger), zorgt ervoor dat u voor de gezondheid van de losse, weergegeven aan de bovenkant van het scherm. Zodra uw gezondheid is opgebruikt, verliest je een leven.

Game Stats

1.578 views

Game Categoriëen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl