0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Boss 101

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Boss 101Baas 101 is een arcade actie avontuur met u nemen van de rol van Max, een tiener met een jetpack, om de wereld te redden.

Het spel is ontworpen rond het concept van korte arcade rondes die de speler belonen met contant geld voor upgrades en hoeden, grappige dialoogvenster, coole muziek en een voortdurend evoluerende gevoel van avontuur te houden ze komen terug. Je vechten robo-dieren, samurai, vreemdelingen en dinosaurussen! U hoorde juiste!

Belangrijke eigenschappen:

101 niveaus over 9 werelden – u reizen over de hele wereld en in de ruimte als u uw weg naar de definitieve werkgever strijd.

Ton van dialoogvenster – elk niveau functies geplukt procedureel dialoog tussen Max, STEVE (zijn jetpack) en de baas van het niveau. Latere keert terug naar uw opdracht Centreren ook functie wijzigen dialoogvenster Ga je samen met het verhaal en helpen die u te begrijpen wat er is gebeurd. Ja – er is een einde filmische ook!

Procedurele bazen – You, de speler, krijgen om te rollen je eigen baas om te vechten. Naarmate je verder komt u bazen gezicht meer ‘gemengde’ van eerdere niveaus

Liquide middelen en Upgrades – niveaus en bazen te verslaan verdient u contant geld voor een van de vijf belangrijke verbeteringen in het spel. Met inbegrip van Super Max modus!

Aanpassen van uw speler met hoeden – de speler kan outfit hun karakter met 50 verschillende hoeden, elk waarvan een of meer speciale bevoegdheden zoals verdienen extra geld per schot verleent, doen meer schade, gezondheid boost, schade vermindering en snelheid verhoogt

Meerdere powerup wapens tijdens de rondes – de gevreesde vuist pistool, raketwerpers, laser geweren en gezondheid Power-ups zijn een paar van de wapens die u zult zien.

Volledig georkestreerde Soundtrack – elk niveau en spel scherm heeft een georkestreerde score om te helpen rit naar huis die het geweldig avontuur de speler aanstaat.

Harde wijze – gewild is een uitdaging? Probeer de moeilijkste 30 levels, die het spel te bieden heeft!

Baas 101 en vervolgen – dit is ook bedoeld om te worden van het begin van een reeks van games gecentreerd op Max en de jetpack. In feite plannen voor de volgende aflevering aan de gang zijn en ik ben meer dan blij om te werken met elke sponsor op het idee van een voortdurende reeks.

Neem dan gerust contact met me opnemen via PM met eventuele vragen die u wellicht te laat een bericht achter in het forum. Ik zou graag van u te horen en ik sta open voor opmerkingen of suggesties.

-Tim

Game Stats

3.229 views

Game Categoriƫen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl