0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Epic War 3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Epic War 3Download Epic oorlog Saga iphone / ipod touch / ipad versie voor gratis!
https://iTunes.Apple.com/app/Epic-War-saga/id581879473&mt=8 de meest epische post van de Epic War-serie. Versla uw tegenstanders in de strijd om te veroveren elke plek op het bord. Bouwen en upgrade uw dek, vormen een strategie, beschermen uw kasteel en allen die staan in uw weg verpletteren!
Tips:-voor het klagen over wraak golven, en klagen dat zijn oneerlijke, laat me je vertellen dat je vaardigheid kaarten hebt en u kunt uw eenheid welke vijand die niet kon doen regen.
-Je kunt plaatsen uw toestel met behulp van “ ruimte ” knop als hard – u mag niet stemmen alle uw eenheden aan de frontlinie te klikken is.
-Soms stuur achteruit dat uw eenheid is goed.
-U kunt uw eenheden regen of held door laat ze inactief.
-Range eenheid is goede back-up van melee eenheden.
-Aanval in groepen is beter dan stuur één voor één.
-U kunt newgameplus om alle kaarten spelen.
-Gebruik aanval vaardigheid kaarten om te houden van de attack.when van de teller in de minderheid, vorming + tactiek is van cruciaal belang voor de overwinning!
-U kunt nieuwe kaarten krijgen door herverdeling van uw hero.*-kun je grot van proeven nadat het spel eenmaal voltooid. Zorg ervoor dat voor setup max uw kaarten, het niveau is zeer uitdagend, maar de beloning is de moeite waard, krijgt u Titan eenheid kaarten – laatste tip: pas op voor de tegenaanval

Game Stats

1.257 views

Game Categoriëen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl