0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Frantic Footy

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Frantic Footy

RN

Op het openingsscherm hebt u drie keuzemogelijkheden van knop, Amateur, semi-pro en professionele. Dit zijn de drie competities van vijf-A-kant voetbal je kunt spelen in dit spel met Amateur wordt de gemakkelijkste en professionele het moeilijkst. Op een van deze knoppen te klikken brengt u naar het Opties scherm.

RN

Opties scherm

RN

Hier kunt u de termijn voor uw spel door te klikken op een van de cirkels naast de gewenste tijd. De tijden weergegeven zijn volledig keer dus 2 minuten zal 1 minuten voor elke helft. Het vinkje te verwijderen is standaard ingesteld op 10 minuten. Nadat u hebt gekozen uw tijd, kies de kleur van een team om te spelen door te klikken op de rode of witte overhemd. Een van deze knoppen te klikken brengt u naar het scherm van de wedstrijd.

RN

Identiek aan scherm

RN

In de eerste helft van het spel speelt u van rechts naar links. Uw score wordt weergegeven aan de bovenkant van het scherm in de kleur die u speelt in d.w.z. wit of rood. Vindt u dat uw muisaanwijzer is vervangen door een gele cirkel. Als u wilt uw spelers verplaatsen, klik met de linkermuisknop slechts eenmaal aan het begin van de wedstrijd en verplaats vervolgens de gele cirkel over om het even van uw team en vervolgens in de richting die u laten lopen wilt, normaal gesproken naar de bal. Geen andere controle nodig is als wanneer uw speler raakt de bal die het zal worden gekickt. Voor een macht schoot, zorg ervoor dat de bal en uw speler zijn in de gele cirkel en klikt u op de linker mouse button. Wanneer u een in de die u doelpunt naar zijn schoppen, de actie zal worden bevroren en een knoop zal verschijnen in het centrum. Klik op het voort te zetten. Nadat u hebben gescoord, wordt het team van de computer gestart nadat u deze knop hebt geklikt. Ze beginnen ook na de helft van de tijd die op de klok op de bovenkant van het scherm, die is ingesteld op de tijd die u hebt geselecteerd op het opties scherm getoond. De keer getoond graven naar beneden van de keer geselecteerd dat wil zeggen als u 2 minuten, kiest elke helft is één minuut en de klok telt af tot nul daaruit. In de tweede helft, wordt spelen omgekeerd zodat u te scoren in het doel aan de rechterkant speelt.

RN

Game Stats

1.270 views

Game Categoriëen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl