0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Marble Buster

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Marble Buster

Muis gecontroleerd. Er zijn drie rijen van gekleurde knikkers aan de bovenkant van het scherm, gesorteerd op willekeurig. Aan de onderkant van het scherm vindt u een gekleurde marmer in het centrum en een ander aan de linkerkant. Is een Recycle symbool aan de rechterkant.

Het idee van het spel is om alle gekleurde knikkers bij de bovenkant van het scherm vernietigen. Om dit te doen vindt u dat u het onderste centrum marmer naar de aimer die een kruis in een cirkel gecontroleerd door bewegingen van de muis kunt schieten. Wanneer twee knikkers van dezelfde kleur botsen zij zal breken en de stukken zal vallen op de vloer van het spel net boven waar u uw knikkers van schieten. Plaats de aimer over een marmeren van dezelfde kleur in de bovenste rijen en klik er op. Uw schutter marmer zal reizen naar toe. Als het raakt een marmeren van een andere kleur op de manier waarop zal het stuiteren en breken zonder enige punten te scoren. Hit een andere marmer van dezelfde kleur en score 10 punten. Wanneer de Friezen in de bovenste rijen breken kunnen hun gebroken stukken andere knikkers van dezelfde kleur naast hen, in een lijn of diagonaal, te staking en veroorzaken hen te breken ook scoorde 10 punten telkens. U kan ook leiden tot de schutter marmer te stuiteren de links, rechts en van boven muren van het spel. U mei zitten kundig onhandig knikkers krijgen op deze manier.

Maakt dingen meer moeilijk, de drie rijen Un sac de billes zal reizen naar beneden tijdens het spel. Wanneer ze de vloer of puin gebroken Un sac de billes bereiken, is het spel voorbij. In elk niveau de snelheid waarmee de friezen naar beneden krijgt iets sneller tot niveau 9 reizen, die is ongeveer net zo snel als ze krijgen.

Het marmer op de linkerkant van het scherm is de volgende die naar het centrum verhuizen zal tot de schutter marmer. Als u een bepaalde kleur, zal u dan zien door dit marmer wanneer het gaat om te komen. De recycle symbool aan de rechterkant is te gebruiken als u andere knikkers van dezelfde kleur te raken gemakkelijk of helemaal niet kunt zien. Klik op de recycle symbool en uw schutter marmer zal worden vervoerd naar een rij in boven de bewegende top Friezen. U kunt vervolgens een extra 10 punten oprapen later wanneer u de andere drie rijen hebben vernietigd. U kunt het Parthenon recyclen wanneer u wilt, maar het maximum aantal in het spel op elk gewenst moment 62 is. Het nummer van het Parthenon in het spel wordt weergegeven in het centrum van de onderkant van het scherm. Uw score wordt getoond op de bodem verlaten en het huidige niveau op de bodem juiste.

Als u vindt dat de vroege rondes zijn een beetje te traag voor u, u konden uitproberen spelen tactisch door recycling van zo vele Friezen als je op de bovenste rijen kunt, wijst dus het toevoegen van meer naar uw score aan het eind van het niveau.

Als u alle de Friezen vernietigen wordt dan u getoond een knop te klikken om verder te gaan naar het volgende niveau. Er is geen fysieke limiet aan het aantal niveaus. Wanneer het spel is over u wordt getoond een knop te klikken om toe te voegen een hoge score hebt.

Game Stats

1.611 views

Game Categoriëen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl