0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Platcore

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

PlatcoreWat is Platcore?! Goed Platcore is een platformspel/vermijden stijl van gameplay, je speelt als een Platbot die een testen robot voor Platcore is en Platcore zal worden met behulp van je aan het testen van hun nieuwste producten, die in de vorm van dingen die aren komen ’ t precies uw vriend (Lasers, torentjes, nog groter lasers en kwade dingen!). Je speelt in een testkamer en uw enig doel is te blijven leven en overleven de testprocedures, Onthoud echter uw robot overbodig, is dus er veel robots zijn te spelen alsof jouwe wordt vernietigd.
De soundtrack van de spelen wordt gesynchroniseerd tot de Platcore AI, dus wanneer de soundtrack gaat boom, iets anders gaan boom, en het is ’ s waarschijnlijk je in het gezicht te raken.
Dus dit is al in ontwikkeling voor een tijdje in 2011 en heeft een gek achtbaan rit in het ontwikkelingsproces, zoals uiteindelijk heb ik stoppen met mijn baan halverwege ontwikkeling dus ik full-time werken kon op wat ik hou van; Geven u kerels inhoud! En vervolgens het sponsoring-proces was een rollercoaster in zelf van een paar maanden onderhandelen en door middel van vallen gaat zo ik ’ m zoals extactic te kunnen om dit vrij te geven. En ik hoop dat het u bevalt zoals veel heb ik als de ontwikkeling van het!
Als u de verkeerde controleregeling kiest, herlaad gewoon het spel en u ’ ll zitten kundig voor puikje het weer! šŸ™‚
Wees gewaarschuwd, als u via de tutorial hebt overslaat – u kan ’ t krijgen het terug zonder te verwijderen van uw opslaan bestand! Dus lees!
Pijltoetsen om Z naar X springen naar Shield winkel uw Platbots in de Hall of Fame.
Aanpassen van uw Platbots in het Lab.
Als u ’ opnieuw ervaren lag – Klik met de rechtermuisknop en zet de kwaliteit neer! Dit is belangrijk als een paar mensen lag om een reden onbekend voor mij ervaren!

Game Stats

1.428 views

Game Categoriƫen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl