Naar de website van de Julianatoren
0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Spacecraft

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

SpacecraftIn de verre toekomst, aarde vernietigd door tientallen jaren oorlog voor resources.
De overlevenden bouwen enorme motherships en vertrekken voor een reis naar de sterren, maar de mens leren dat ze niet alleen zijn als ze geconfronteerd met de vreselijke, bionische Xeyed en de mysterieuze Awlon…
Bouwen 21 verschillende schepen, elk met zijn eigen speciale vaardigheden, van 3 unieke rassen en gebruik 15 verschillende moederschip specials in deze uitdagende 3D real-time strategiespel gemaakt!
Ontgrendel bonus niveaus en speciale prestaties, en kies uit meer dan 100 upgrades tijdens het spel voor een upgrade van uw schepen!
Als het spel te groot is voor uw computer is, vervolgens uitzoomen in uw browser!
Hoe om uit te zoomen in Internet Explorer: druk op CTRL + PLUSTEKEN (+) om in te zoomen in, of CTRL + afbreekstreepje (-) om uit te zoomen. U kunt ook uw muiswiel in plaats van + en -.
Geluidskwaliteit: Druk op de ‘ Menu ’ knop of de ‘ P ’ toets op de bovenste links van het scherm terwijl in het spel (spelen een niveau, niet op de Hoofdkaart).
Alle instellingen kunnen er worden gevonden.
Blader: Links/rechts toetsen of muis kiezen lane: Up/Down toetsen of muis Selecteer Schiptype in build menu (linksboven): Q/W toetsen of hotkey weergegeven op schip pictogram of klik op schip pictogram geselecteerde schip bouwen op gekozen lane: ruimte of klik op Release Mothership specials in specials menu (rechts boven): cijfertoetsen weergegeven op speciale pictogrammen of klik op het pictogram van de specials op de bovenste rechts nemen tijd om erachter te komen welk besturingselement het beste voor u werkt. Sommige liever spelen met de muis en het toetsenbord, terwijl anderen alleen toetsenbord te gebruiken. U kunt de besturingselementen van de muis in het ingame menu uitschakelen is u don ’ t wil om ze te gebruiken.
BELANGRIJK: Als het spel wordt traag uitgevoerd, verlagen de kwaliteit in het ingame menu.
Hebt u een snelle computer inschakelen de ‘ routes ’ in het ingame menu om ontzagwekkende grafiek.
Als u denkt het spel dat is te gemakkelijk proberen de hard modus.

Game Stats

1.785 views

Game Categoriƫen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl