0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

The Great Siege

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

The Great SiegeVrienden en kameraden, mijn broers! De Dark Lord heeft gestuurd zijn minions op onze stad aan het einde van de laatste overlevende obligaties van de mensheid. We kunnen niet toestaan dat onze stad vallen de toorn van de duisternis en Bekijk onze huis vervagen in een andere schaduw van afgrond. Broeders van de mensheid! Laat ’ s Laad-up van onze kanonnen, brand-up van onze katapult, en laten we maart door de poorten en verzenden die smerige duivels belegerde ons huis terug naar waar zij thuishoren!
Vuur katapult: * muis: klik-en-belemmering aan het hoofd van Catapult aan te passen doelstelling, release muis om te vuren.
* Toetsenbord: Gebruik pijltoetsen omhoog + omlaag om aan te passen katapult doel, spatiebalk bij brand Dig een Trap (Foot Soldier enige mogelijkheid) Klik op de voet soldaat om het graven van een val te maken. De val duurt een tijdje om te voltooien, dus zorg ervoor dat u mensen verdoezelen voor hem.
Tank Regular/toren formulier Klik op de Tank om te zetten in een toren.
Klik op opnieuw om te schakelen het terug naar regelmatige vorm.
De omzetting van de middelen: In de markt, kunt u uw Bonus punten omzetten in verschillende bronnen.
Upgrade en Level-Up meest gebouwen en wapens in dit spel kunnen worden opgewaardeerd. Foot Soldier en Elite Guard kan ook omhoog tot sterkere eenheden worden herverdeeld.
Sneltoetsen: Stad modus: [M] markt [B] gebouw slag Mode: leger leger Panel [D] opdracht leger paneel

Game Stats

1.267 views

Game Categoriëen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl