0%
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Villainous

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

VillainousVan de makers van “ ik heb 1 dag ” en “ Don ’ t Shit uw broek ” komt een nieuwe kijk op Tower Defense. Dit is de verovering van een toren. Worden de schurk in plaats van de held, beleg in plaats van verdedigen, en nemen over de hele wereld, een Koninkrijk op een moment.
In plaats van bouwen torens en verdedigen tegen hordes van monsters, wordt u gegeven de teugels van een kwade mage dat zijn leger vanaf de grond opbouwt om te domineren de landerijen. U moet nieuwe eenheden ontgrendelen, leren nieuwe spreuken en bedenken van unieke oproeping strategieën om te overwinnen de verdediging van uw vijanden.
Credits: Ontwikkeld door kelder deur Games kunst door Gilbert de Vera (grifter101) muziek Credits: Legend door Supersteph54 Ierse lus door HonorOfStyle Enchanted Forest v2 door Jamie Back (hamstercake)
Als het spel slecht op uw systeem draait, met de rechtermuisknop op tijdens de titelscherm om te openen het contextmenu en uitschakelen van speciale FXs – muis gebruiken om te navigeren van spel.
-Hotkeys 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 worden gebruikt om te roepen eenheden en spreuken.
-Wereldruim zandbank (of numpad 0) roept uw eenheid wachtrij en vertraagt/snel vooruit tijd wanneer u zijn thuisprovincie.
* Hotkeys zijn uitgeschakeld tijdens tutorial

Game Stats

1.393 views

Game Categoriëen

0 votes, average: 0/5

Houd U Van Deze Game?

Voeg dit spel in uw Myspace of website:

Geef een reactie

Spelletjeskasteel is proudly powered by zronnie.nl